Anna Harald - min mat och ditt kalas

 

Tack till alla kunder!


Nu är det dags för mig att gå vidare och göra nästa sak i livet. Jag är just nu engagerad i öppnandet av en ny restaurang/matbar/deli på centralstationen i Malmö. Restaurangen heter Salt & Sill Deli och är ett koncept som kommer från Tjörn. Vi kommer att ha mycket fokus på fisk och skaldjur. Hjärtat i verksamheten blir Dagens lunch och en Deli-butik med blandade delikatesser och presentartiklar.


Vi kommer även att successivt bygga upp en cateringverksamhet riktad både till företag och privatpersoner. När våren/sommaren anländer kommer vi även att ha en stor uteservering som vi hoppas ska bli ett bra "häng". 


Är du intresserad av att bli kontinuerligt uppdaterad på vad som händer på Salt & Sill Deli kan du anmäla dig till vårt eget Nyhetsbrev. Skicka bara mej till mig på anna@saltosilldeli.se.  Du kommer även att med ojämna mellanrum att få ta del av olika erbjudanden.


Vill du redan nu följa oss på FB så hittar du oss här: https://www.facebook.com/saltosilldelimalmo?ref=hl. Du kan också läsa mer om vår "moderrestaurang" på Klädesholmen  på www.saltosill.se


Hoppas att få se dig på Centralen i vår. Vår plan är att öppna 2/3, men mer info får du genom att anmäla dig till nyhetsbrevet.

Foto: Joakim Lloyd Raboff

Konfirmationslunch

klicka här!

Konfirmationslunch


klicka här!

Anna Harald - catering i Bjärred, Lomma, Lund, Landskrona, Malmö eller var du vill i Skåne.

Studentbuffé

klicka här!

Studentbuffé


klicka här!